luni, 16 septembrie 2013

Saltele tip relaxa - un raport calitate / pret excelent !

      Persoanelor care doresc să achiziţioneze un produs economic din punct de vedere al costurilor, dar să realizeze o adevărată investiţie rentabilă în ceea ce priveşte starea sa de confort şi bine dispoziţie le este recomandată să aleagă saltele relaxa, produs cu o realizare tehnică ireproşabilă şi cu o garanţie de 3 ani. Utilizată în combinaţie cu un pat de arcuri de înălţime mică, salteaua relaxa oferă un sprijin ferm pe tot parcursul somnului şi o durabilitate crescută.

       Din categoria produselor economice, dar rentabile, fac parte şi salteaua saltex. O astfel de saltea are două feţe, una pentru vară, iar alta pentru iarnă. Faţa de vară oferă o circulaţie sporită aerului prin buonii de aerisire, oferind în acelaşi timp o senzaţie răcoroasă. Faţa de iarnă are proprietăţi izolante sporite, fiind şi mai călduroasă. Astfel, este recomandată întoarcerea saltelei pe ambele părţi, în funcţie de anotimp, urmărindu-se simultan utilizarea uniformă a saltelei.

            Nu în ultimul rând, o saltea previ va reprezenta alegerea corectă pentru cei care vor să îmbine duritatea şi elasticitatea la o saltea, cu o suprafaţă moale şi comodă şi cu un nucleu de o duritate medie.          
            O astfel de saltea include poliuretan viscoelastic sau burete memory, care ia forma corpului utilizatorului şi o menţine pe tot parcursul somnului. Buretele memory are, de asemenea, rolul de a diminua presiunea exercitată asupra punctelor de contact cu salteaua, fiind astfel reduse mişcările în timpul somnului. În plus, sub buretele memory, sistemul de arcuri pe 5 zone sporeşte calitatea saltelei! 

       In cazul in care doriti sa achizitionati astfel de saltele, va recomand sa intrati pe expert-saltele.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu