joi, 5 septembrie 2013

Salteaua Super - Ortopedica LUX - calitate la un pret accesibil

           Saltelele Super Ortopedice Lux sunt recomandate persoanelor care doresc o saltea ceva mai dura, ce asigura o pozitie  corecta coloanei vertebrale. Este ideala persoanelor ce au peste 80 de kg sau pentru cei ce au probleme cu spatele.
           Acest model de saltea este unul bazat pe o plasa de arcuri din otel – carbon tip Bonell de 2.2 mm diametru. Aceste arcuri sunt legate in serie, iar dupa fiecare rand este introdus un strat de spuma poliuretanica, cu grosimea de 4 cm, strat ce asigura duritatea saltelei.
           Plasa de arcuri este acoperita cu 2 straturi de pasla peste care este asezat un strat gros (aproximativ 3 cm) din spuma poliuretanica. Aceste straturi asigura confort utilizatorului si o mai buna stabilitate a arcurilor in interiorul saltelei .
           Deoarece acest model de saltea ortopedica dispune de 2 fete: fata vara si fata iarna, se recomanda folosirea saltelei pe fata destinata anotimpului  respectiv. Astfel, puteti beneficia in totalitate de  proprietatile acestei saltele.
            Inaltimea acestui tip de saltea este de 24 cm si suporta o greutate maxima de 95 kg/pers.

Acest produs este unul 100% romanesc, fabricat in judetul Ifov, comuna Pantelimon. Din punct de vedere  al pretului practicat pentru o astfel de saltea trebuie sa stiti ca are un ra
port calitate / pret foarte bun .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu