vineri, 13 septembrie 2013

Saltele Pocket - Spring - Review

           Pocket Spring este un nou model de saltea bazat pe o noua tehnologie de fabricare. Acest model are la baza arcuri impachetate individual, in saculeti special conceputi pentru a nu se atinge in mod direct un arc de altul. Aceasta plasa de arcuri este fixata de jur-imprejur prin intermediul unei sarme din otel ce asigura stabilitatea in timp a arcurilor si nedeformarea in timp a saltelei pe marginile acesteia.
           
Pe toate laturile plasa de arcuri este acoperita cu cate un strat suficient de gros de spuma poliuretanica. Acest strat de poliuretan, in combinare cu elasticitatea plasei de arcuri impachetate individual asigura un grad foarte ridicat de confort utilizatorilor unei astfel de saltele.
         La exterior, salteaua este invelita intr-o husa pufoasa, placuta la atingere. Aceasta, este tratata ca si restul componentelor saltelei impotriva bacteriilor, mucegaiului si acarienilor.
Aerisirea saltelei este asigurata  fie prin intermediul unei benzi  tridimensionale, fie cu ajutorul butonilor de aerisire, acest lucru depinzand de la un producator la altul.

           Preturile unei astfel de saltele difera de la un producator la altul dar si de la un magazin la altul. Puteti foarte usor sa gasiti diferente semnificative de pret la acelas model si dimensiune de saltea daca faceti o cautare amanuntita atat in magazinele din localitatea dumneavoastra cat si in mediul online, unde de obicei preturile sunt ceva mai scazute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu