joi, 12 septembrie 2013

Saltele ortopedice pentru dureri de spate

             Din ce in ce mai multe persoane acuza dureri de spate. Acestea sunt date de cele mai multe ori de factori precum: statul intr-o pozitie incorecta timp indelungat, sedentarismul dat de locurile de munca unde efortul fizic este aproape nul, statul la birou intr-o pozitie incomoda, lipsa exercitiilor fizice etc.
            Medicii din intreaga lume recomanda persoanelor cu astfel de probleme sa isi schimbe salteaua din dormitorul lor cu o saltea ortopedica. Acestea, prin straturile interne foarte bine gandite, asigura o pozitie corecta coloanei vertebrale si previne deplasarea cervicala. Mai mult decat atat, chiar daca este o saltea ceva mai dura, datorita proprietatilor medicale pe care le ofera, salteaua ortopedica asigura un somn odihnitor si profund asigurand relaxarea de care o persoana are nevoie dupa o zi obositoare de munca.
            In ultima vreme au aparut saltelele superortopedice; acestea sunt si mai dure decat cele ortopedice si de obicei sunt ceva mai inalte datorita straturilor in plus de poliuretan si pasla din interiorul acesteaia.

             In cazul in care va tenteaza astfel de saltele, recomandarea noastra este sa testati in prealabil ambele tipuri de saltele. Intindeti-va in pozitia in care va place sa dormiti si ramaneti in aceasta pozitie pret de  cateva minute. Tinand cont ca alegerea unei saltele  de pat este ceva subiectiv, alegeti salteaua pe care dumneavoastra va simtiti cel mai bine fara a tine prea mult cont de parerile prietenilor,  cunostintelor,  agentilor comerciali etc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu