joi, 4 decembrie 2014

Tipuri de protectie pentru saltea


O protectie pentru saltea te ajuta sa prelungesti durata de viata a unei saltele si sa o menti curata, dar si sa dormi intr-un mediu care-ti protejeaza sanatatea. In multe cazuri, saltelele fara protectie creeaza conditiile prielnice pentru ca acarienii si bacteriile sa se instaleze, de aceea protectiile se recomanda a fi folosite nu numai acasa, ci si in spitale, hoteluri sau gradinite. Unul dintre cele mai importante roluri ale protectiei pentru saltea este acela de a-ti asigura un somn confortabil, fiind disponibile in mai multe grosimi si din mai multe materiale.

De asemenea, sunt disponibile pe piata si in magazinele online protectii care pot  regla temperatura saltelei in noptile calduroase.

Tipuri de protectii pentru saltea:

-protectia simpla, lavabila, care protejeaza salteaua de murdarie si care poate fi produsa din mai multe materiale precum bumbacul sau poliesterul;

-protectia impermeabila. Aceasta protejeaza salteaua de orice tip de lichid, prelungind durata de viata a acesteia;

- protectia impotriva acarienilor. Aceste tipuri de protectii sunt facute din materiale speciale care ulterior au fost tratate cu anumite substante nedaunatoare omului, dar care tin la distanta acarienii. Astfel, aceasta protectie non-toxica si non-alergica lasa aerul sa circula, insa nu permite praful sa se fixeze pe saltea. Acest tip de saltea este recomandata persoanelor care sufera de alergii, in special la praf;

-protectie cu spuma de memorie, care se muleaza dupa forma corpului;

-protectie cu infuzie de gel. Aceasta asigura pe timpul verii o temperatura constanta pentru un somn odihnitor. Deseori, oamenii nu beneficiaza de un somn odihnitor pe timpul verii din cauza transpiratiei abundente.

 

In magazine puteti gasi protectii care combina mai multe din functiile de mai sus, astfel ca putem gasi de exemplu o protectie impermeabila cu spuma de memorie si infuzie de gel. De asemenea, multe saltele sunt tratate impotriva acarienilor. Cel mai bine intrebati in magazine ce proprietati are fiecare protectie astfel incat sa alegeti produsul potrivit pentru a prelungi cat mai mult durata de viata a saltelei si a avea un somn linistit.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu