joi, 24 octombrie 2013

Dificultati in alegerea saltelei pentru copilul dumneavoastra

     Alegerea saltelei pentru copilul dumneavoastra este una foarta dificila. Chiar daca la prima vedere nu pare o activitate foarte  complicata, dificilitatea ei este data de :
-          imposibilitatea de a testa salteaua respectiva – in acest caz dumnevoastra nu puteti testa salteaua ca si cand ati cumpara una pentru dumneavoastra. Chiar daca agentul de vanzari va permite sa va asezati pe ea, greutatea dumneavoastra va fi prea mare pentru a putea observa calitatile saltelei respective;
-          gama foarte variata de astfel de saltele.  Fiecare producator de saltele au inclus in gama lor de produse astfel de saltele pentru copii realizate din diferite materiale.


     Saltelele pentru copii sunt realizate in doua moduri: cu arcuri sau din spuma. Saltelele pentru copii cu arcuri sunt in general mai bune decat cele din spuma deoarece saltealua este mai bine aerisita in interior iar riscul de transpiratie al copilului este aproape nul. Principalul criteriu pe care trebuie sa il luati in considerare  pentru  o astfel de saltea este numarul de arcuri; cu cat numarul de arcuri este mai mare, cu atat copilul dumneavoastra va dormi mai confortabil.
Celelalte tipuri de saltele sunt cele realizate din spuma poliuretanica. Acestea sunt mai des intalnite si sunt disponibile in mai multe inaltimil.

     Pentru a evita pe cat posibil riscul de a alege o saltea care nu este tocmai buna pentru copilul dumneavoastra, va recomand sa stati de vorba cu mai multi agenti de vanzari cu experienta in domeniul saltelelor. Deasemenea puteti cauta in prealabil si informatii suplimentare in mediul online despre aceste tipuri de saltele pentru putea purta o discutie cat mai detaliata cu agentii respectivi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu