duminică, 6 octombrie 2013

De ce ne este greu sa alegem salteaua care ni se potriveste?

      Astazi, cumparatorii de saltele sunt din ce in ce mai nedumeriti in ceea ce priveste viitoarea saltea pe care acestia urmeaza sa o achizitioneze. Piata este plina de tipuri si modele de saltele unele mai ieftine, altele mai scumpe, unele cu un aspect mai modern, altele cu unul clasic.
      Daca pana acum ceva vreme exista un singur tip de saltea, care, fie ca ne placea, fie ca nu, trebuia sa il cumparam pentru ca era singurul disponibil, in prezent piata saltelelor ofera o gama foarte larga de astfel de modele.  Aceasta gama diversificata are mai multe aspecte pozitive deoarece consumatorul poate alege modelul dorit in functie de preferinte si de buget. Problema o reprezinta  insa un aspect negativ, daca il putem numi asa, si anume acela ca persoanele care sunt in cautarea unei saltele nu sunt informate suficient cu privire la trasaturile fiecarei saltele in parte. Astfel, acestia pot face alegeri gresite in acest sens.  Multe persoane iau in considerare numai informatii legate de pret sau perioada de garantie.

-          Pretul. Nu neaparat o saltea scumpa este si confortabila pentru toata lumea. In functie de constitutia fiecaruia, unele persoane se vor simti mai bine pe o saltea mai ieftina decat una mai scumpa.
-          Garantia. Nu neaparat daca salteaua are o garantie mare sau foarte mare inseamna  ca si este o saltea foarte durabila. De multe ori, saltele a caror garantie este de 3 -  4 ani, au o durata de viata de peste 10 ani.

      Ca o concluzie, va sfatuiesc sa va documentati foarte bine in cazul in care doriti sa schimbati salteaua din dormitor. Informatiile le puteti gasii foarte usor pe internet iar testarea o puteti  face in showroom-uri de prezentare. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu