luni, 15 decembrie 2014

Salteaua Visco Love Memory Foam Ergo Flex Mob - Review complet

Conceputa special pentru un somn odihnitor, Salteaua Visco Love Memory Foam Ergo Flex Mob are in compozitie spuma poliuretanica si memory foam, care are proprietatea de a se modela dupa forma corpului utilizatorului. La fel ca si alte saltele, acest produs este format din doua straturi, fiecare avand rolul de a prelua uniform greutatea corpului utilizatorului astfel incat acesta sa aiba un somn odihnitor.

Salteaua este formata din doua straturi. Primul strat sau baza saltelei este realizat din spuma poliuretanica de inalta densitate HR ( high rezilience). Acest prim strat are o inaltime de 17 centimetri, dupa care este asezat un strat de spuma memory foam care are o grosime de 5 centimetri. Spuma memory foam din care este facut acest strat este una de inalta densitate (HD- high density).



Spuma cu memorie a devenit un material foarte popular printre producatorii de saltele datorita caracteristicilor pe care acest material le are. Spuma creeaza amprenta corpului, memoreaza forma acestuia, iar dupa utilizare revine la forma initiala. Elasticitatea si flexibilitatea acestui material folosit pentru realizarea saltelei face din produsul Visco Love Memory Foam Ergo Flex Mob unul ideal pentru pentru toti utilizatorii.

Per total, salteaua are o inaltime de 22 de centimetri, iar gradul de duritate este de 4/5, astfel ca salteaua este recomandata celor care nu au probleme medicale, dar care vor sa aiba un somn odihnitor. In general, salteaua nu trebuie sa fie foarte dura, cu exceptia cazurilor cand utilizatorul are probleme de sanatate, iar medicul recomdata utilizarea unei saltele tari. Atunci cand salteaua este foarte dura, coloana vertebrala nu se mai relaxeaza, iar somnul este departe de a fi unul odihnitor. Astfel, aceasta saltea este ideala pentru cei care vor sa se trezeasca dimineata plini de energie.

Cele doua straturi ale saltelei sunt invelite cu un amestec de stofa tricot cu bumbac si vata sintetica. Aceasta stofa este matlasata si tratata impotriva alergenilor. De asemenea, salteaua dispune si de o banda de aerisire Spaceair, care asigura o aerisice completa a interiorului saltelei.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu