marți, 3 februarie 2015

Salteaua Medicala H19 Previ- pentru persoanele cu dureri de spate


Daca aveti probleme cu spatele si aveti nevoie de o saltea potrivita atunci salteaua Medicala H19 Previ este solutia pentru d-voastra. Trebuie subliniat insa ca aceasta saltea trebuie sa fie achizitionata doar de persoanele care au probleme cu spatele, iar medicul le-a recomandat o saltea ortopedica pentru ca salteaua este intr-adevar tare.

Duritatea acestei saltele permite mentinerea coloanei vertebrale intr-o pozitie corespunzatoare. Astfel, durerile d-voastra de spate se vor diminua  simtitor intr-o perioada redusa de timp. In acelasi timp, veti avea parte de mult confort in timpul somnului si va veti trezi dimineata plini de energia de care va era dor.Salteaua sustine coloana vertebrala intr-un mod sanatos si eficient, asigurand in acelasi timp circulatia corecta a sangelui in intreg corpul.

Aceasta saltea este realizata din poliuretan indeformabil de inalta densitate de 35 kg/m3, care face ca salteaua sa nu fie una elastica, asa cum este cea din memory foam semitare de exemplu. Acest produs are un strat TNT de 30 de grame pe ambele parti, ceea ce o face mai rezistenta la soc si frecare.

Salteaua Medicala H19 Previ are doua parti, una destinata anotimpului calduros si una anotimpului friguros. Fata pentru vara  are un strat de material antitranspirant si antialergic, in timp ce cea de iarna are strat dublu de material antitranspirant si antialergic.

De asemenea, salteaua este acoperita cu bumbac, unul dintre cele mai bune materiale care pot fi folosite pentru a furniza utilizatorului igiena si confortul de care are nevoie in timpul somnului.
Aerisirea saltelei se face pe toata marginea acesteia, astfel ca bacteriile si acarienii nu isi vor face simtita prezenta.

Aceasta saltea are o inaltime de 19-20 de centimetri, iar pretul unei saltele Medicala H19 cu o dimensiune de 160x200 de centimetri este in jurul a 800 de lei, in timp ce una ceva mai mica, de o singura persoana – 90x200 de centimetri costa circa 450 - 500 de lei.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu