marți, 20 ianuarie 2015

Salteaua Adormo Memory 12+2 VS. Adormo Memory 13+5


La prima vedere saltelele Adormo Memory  12+2 si Adormo Memory 13+5 sunt aproape identice, insa daca luati fiecare amanunt in parte veti vedea ca intre cele doua produse exista cateva diferente care poate schimba decizia unui comparator.

In primul rand, trebuie sa analizam dimensiunile celor doua. Salteaua Adormo 13+5 are o inaltime totala de 19 centimetri, comparativ cu celalalt produs de la Adormo care are doar 15 centimetri. Desi de multe ori consideram ca o saltea groasa este nefolositoare, in cazul acestui tip de saltea, grosimea face diferenta. Salteaua Adormo 13+5 are stratul de memory foam mai gros ceea ce o face sa aiba mai mult confort decat salteaua 12+2. Acel strat de 5 centimetri de la Adormo 13+5 preia mult mai bine greutatea si forma corpului decat stratul de 2 centimetri de la Adormo Memory 12+2. Acest lucru ii ofera acestei saltele un grad de confort mult mai ridicat astfel ca utilizatorul se odihneste mult mai bine in timpul noptii. In plus, aceasta saltea nu raspunde doar la greutatea corpului utilizatorului, ci si la temperatura acestuia. De asemenea, spuma memory foam are ca principala caracteristica diminuarea punctelor de presiune prin crearea amprentei corpului. Astfel, durerile de gat, coapse si glezne cauzate de o saltea necorespunzatoare vor disparea.

De asemenea, un plus al saltelei Adormo Memory 13+5 comparativ cu modelul 12+2 este acela ca baza de 13 centimetri ofera o stabilitate mai buna saltelei, astfel, inca o data, calitatea somnului este imbunatatita.

Pe de alta parte, pentru cei care au probleme cu spatele, trebuie sa stie ca salteaua Adormo Memory 13+5 are o duritate medie, in timp ce modelul 12+2 este semitare. Saltelele mai tari sunt destinate persoanelor care au probleme cu spatele si primesc recomandare de la medic sa doarma pe o astfel de saltea, in timp ce pentru utilizatorii obisnuiti o saltea medie este recomandata pentru un somn odihnitor.

Comparativ cu salteaua Adormo Memory 12+2, modelul 13+5 dispune de o husa realizata din material textil tratat cu micro capsule de Aloe Vera. Husa este placuta la atingere astfel ca si cei mai mofturosi cumparatori o vor aprecia, mai ales ca materialul bun ofera un somn odihnitor. Aceasta husa ofera corpului d-voastra numeroase beneficii si are o influenta benefica asupra pielii d-voastra. In plus, acest tip de husa nu are doar beneficii estetice, ci si pentru sanatate. Husa cu micro capsule de Aloe Vera ofera un echilibru bioenergetic care influenteaza somnul in mod pozitiv pentru ca d-voastra sa incepeti o noua zi plini de energie. Si Memory 12+2 este acoperita cu o husa, insa aceasta husa este tratata impotriva acarienilor, bacteriilor si alergiilor, la fel ca cea a Memory 13+5. Husele celor doua saltele sunt detasabile prin intermediul unui fermoar amplasat pe 3 laturi, conform specifiicatiilor producatorului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu