marți, 22 decembrie 2015

De ce sa alegi o saltea din latex?

          Cu totii auzim despre saltelele din spuma sau de saltelele 7 Zone, care sunt in tendinta in zilele noastre; dar ceea ce as dori sa subliniez este un cu totul alt tip de saltele, o evolutie tehnica in confortul din dormitor.



          Alegerea saltelei potrivite pentru dormitorul tau este esentiala daca iti doresti un somn bun. In acest articol voi arata caracteristicile latexului, in general, si a rolului sau in saltele.
Saltelele naturale sau saltelele din latex sunt o traditie pentru cei care isi doresc sa isi asigure sanatatea, confortul si usurinta de a dormi. 

          In interiorul unui peisaj care este plin de optiuni diversificate, o persoana va putea sa caute o saltea de pat care sa fie exceptionala nu numai atunci cand vine vorba de confort, dar si cand se pune problema calitatii. Fiecare persoana adulta si fiecare copil ar putea avea nevoie de o saltea din latex, deoarece aceasta le ofera o multime de beneficii.

          Iata cateva avantaje excelente ale latexului, care te vor determina sa iti achizitionezi o saltea confectionata din acest material:

          Latexul este un material placut la atingere, confortabil si usor. Latexul organic este creat avand un atribut distinctiv care permite o asistenta buna a arcurilor. Aceste arcuri speciale ofera un plus de confort si usurinta. Latexul are capacitatea de a reactiona la stresul fiintei umane, oferindu-i o modelare corporala precum un masaj profund, ce alunga senzatia de disconfort.

          Durata lunga de viata a saltelelor din latex de inalta calitate este o alta treapta superioara a acestui tip de saltea. Astfel, o saltea din latex poate fi folosita de o persoana timp de 15 ani sau chiar doua decenii. Latexul, de asemenea, este extrem de rezistent la umezeaza, eliminand posibilitatea de formare de mucegai, matrite sau de acarieni in interiorul saltelei. Exista saltele din spuma de latex cu un cadru de celule deschise care permit circulatia libera a aerului in interiorul saltelei, evitand astfel blocarea umezelii in material.


          In plus, latexul respinge dezvoltarea acarienilor si a altor impuritati care declanseaza alergiile, fiind materialul cel mai potrivit pentru saltelele hipoalergenice. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu